DE SALADEBAR

DE SALADEBAR Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 65 beoordelingen
8 mei 2021 om 0:18 Bezorging was zeer vlot, alles zat prima verpakt. De salade was lekker, maar had te weinig dressing en voor een maaltijdsalade is het echt te weinig.
4 mei 2021 om 20:03 Dit soort ervaringen maakt dat we niet meer thuis laten bezorgen. Eerst 45min wachten, kan, maar als er dan een hoofd gerecht mist. Bellen bellen bellen, wordt niet opgenomen. Uiteindelijk bellen ze zelf, een excuses,dan nog een keer 45 min wachten, niet
13 apr 2021 om 11:50 - Er zat een vreemde doorzichtige blubber aan de kip en tonijn. De tonijn was ook gek bruin. We hebben beide de salade weggezet naar 2 happen. De vorige keer was die wel lekker maar nu echt niet!
11 apr 2021 om 21:34 Meer sla mag wel
30 mrt 2021 om 20:09 Gewoon een bak sla, met een blik tonijn, wat rode ui, tomaten en kappertjes. Tja. Dat kan ik in de twintig minuten die jullie te laat waren ook zelf in elkaar flansen.
28 mrt 2021 om 20:38 Normaal is het eten eigenlijk altijd goed, maar vandaag was de hoeveelheid sla teleurstellend - niet helemaal was je van bestelling op een normaal tijdstip (~18:00) mag verwachten
23 mrt 2021 om 12:51 Salade met kip besteld. In omschrijving beloofde iets lekkers te zijn Salade gewoon van de lidl en kip hartstikke koud wat gewoon uit de koelkast kwam, en geen dressingsaus. En dat voor €9,50 ? Nee sorry bestel geen salades bij de salade bar !!
19 mrt 2021 om 21:30 Was prima! Bezorging en eten!
8 mrt 2021 om 21:48 Precies als verwacht, fris en lekker
4 mrt 2021 om 8:47 Heerlijk hoor wat een top maaltijd goede en rijke salade en patat was heerlijk
1 mrt 2021 om 21:47 Bezorging was snel, maar helaas was de patat slap en sompig. De salade had geen dressing, miste ingrediënten die wel bij de omschrijving stonden erg jammer.
23 feb 2021 om 20:13 Een erg lekkere salade gekregen, met gerookte kip. Ik had er de loempia's bij besteld, maar die zijn toch wel erg klein. Ik had ze iets groter verwacht. De bezorger was erg vriendelijk, en was er dan ook erg snel.